E Drejta Civile

E Drejta Civile: Nëse hasni në sfida si mosmarrëveshjet kontraktuale ose çështje pronësore, ekipi ynë është i duhuri për t’ju përfaqësuar. Ne jemi të përkushtuar të punojmë drejt zgjidhjeve përmes negociatave ose, kur është e nevojshme, përmes proceseve gjyqësore.

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.