Kontakto

KONTAKTI DHE LOKACIONIJemi këtu për ju
24 orë në ditë, 7 ditë në javë

E Hënë-E shtune: 08:00 – 17:00
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
info@legalis-kosovo.com

KËRKONI NJË KONSULTIM

  https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
  Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
  +383 44 898 704
  info@legalis-kosovo.com

  Na ndiqni:

  Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

  Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.