E Drejta e Korporatave

E Drejta e Korporatave: Nëse dëshironi të themeloni ndërmarrje afariste, të siguroheni që operoni në përputhje me rregullativën ligjore, ose të realizoni bashkimi dhe ndarje të kompanisë, apo procedura të falimentimit, ekipi ynë ofron mbështetje gjithpërfshirëse lidhur me të gjitha çështjet e korporatave. Duke pasur Legalis në mbështetje, ju mund të ndiheni të sigurtë të përqëndroheni në zhvillimin e afarizmit tuaj.

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.