E Drejta e Korporatave

Nëse dëshironi të themeloni ndërmarrje afariste, ta siguroheni që operoni në përputhje me rregullativën ligjore, ose të realizoni bashkimin dhe ndarje të kompanisë, apo procedura të falimentimit...

E Drejta Civile

Nëse hasni në sfida sikurse mosmarrëveshjet kontraktuale ose çështje pronësore, ekipi ynë është i duhuri për t'ju përfaqësuar. Ne jemi të përkushtuar të punojmë drejt zgjidhjeve përmes negociatave ose...

E Drejta Administrative

Ekspertët tanë mund t’u udhëheqin përmes kompleksitetit të rregulloreve, procedurave administrative dhe mosmarrëveshjeve të mundshme me autoritetet publike, duke u siguruar...

E Drejta Penale

Ekipi ynë ofron mbështetje gjithëpërfshirëse, që përfshinë mbrojtjen ligjore dhe përfaqësimin në procedura penale, duke siguruar që ju të merrni udhëzime dhe përfaqësim të duhur dhe të besuar...

E Drejta Kushtetuese

Përvoja e Legalis ju ndihmon t`i kuptoni dhe t`i sqaroni aspektet e ndërlikuara të çështjeve kushtetuese, duke u siguruar që ta keni mbështetjen e duhur për çështje dhe procedura që lidhen me të dr...

Arbitrazhi

Në vend të betejave tradicionale në sallën e gjyqit, ne ofrojmë një alternativë më efikase përmes shërbimeve të arbitrazhit, duke ju ndihmuar t`i zgjidhni konfliktet me shpejtësi dhe në mënyrë efekt...

RRETH NESHKëshilltarët tuaj të
besueshëm ligjorë

Legalis është një zyrë avokatie me seli në Prishtinë, në Republikën e Kosovës, e cila ofron shërbime ligjore gjithëpërfshirëse për klientë vendorë dhe ndërkombëtarë. Legalis u themelua nga: Yll Sadiku, Bekim Sejdiu dhe Mehdi Geci. Legalis shquhet për ekspertizë juridike, etikë profesionale dhe përkushtim të lartë për të mbështetur klientët me shërbime cilësore.

ZYRA KRYESORE
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, Prishtinë
E-MAIL
info@legalis-kosovo.com
ORËT E PUNËS
E Hënë-E shtune: 08:00 – 17:00

KËRKONI NJË KONSULTIM

  VLERAT TONAMisioni dhe Kujdesi
  ndaj klientëve

  STAFINjihuni
  me stafin

  https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2024/01/Yll-Sadiku-scaled.jpg
  Yll Sadiku
  Partner Themelues
  Drejtor Menaxhues
  yll.sadiku@legalis-kosovo.com
  https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2024/01/Bekim-Sejdiu--scaled.jpg
  Bekim Sejdiu
  Partner Themelues
  bekim.sejdiu@legalis-kosovo.com
  https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2024/01/Mehdi-Geci-scaled.jpg
  Mehdi Geci
  Partner Themelues
  mehdi.geci@legalis-kosovo.com
  https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2024/01/Artan-Murati-scaled.jpg
  Artan Murati
  Këshilltar i Jashtëm
  mehdi.geci@legalis-kosovo.com
  https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2024/01/Melise-Sejdiu-scaled.jpg
  Melisë Sejdiu
  Praktikante
  melise.sejdiu@legalis-kosovo.com
  https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2024/01/Mevlude-Geci-scaled.jpg
  Mevlude Geci
  Praktikante
  mevlude.geci@legalis-kosovo.com

  KONTAKTI DHE LOKACIONIJemi këtu për ju
  24 orë në ditë, 7 ditë në javë

  E Hënë-E shtune: 08:00 – 17:00
  Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
  info@legalis-kosovo.com
  https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
  Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
  +383 44 898 704
  info@legalis-kosovo.com

  Na ndiqni:

  Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

  Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.