Arbitrazhi

Arbitrazhi: Në vend të betejave tradicionale në sallën e gjyqit, ne ofrojmë një alternativë më efikase përmes shërbimeve të arbitrazhit, duke ju ndihmuar të zgjidhni konfliktet me shpejtësi dhe në mënyrë efektive jashtë procesit të zakonshëm gjyqësor.

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.