E Drejta Kushtetuese

E Drejta Kushtetuese: Përvoja e Legalis ju ndihmon të kuptoni dhe të sqaroni aspektet të ndërlikuara të çështjeve kushtetuese, duke u siguruar që të keni mbështetjen  e duhur për çështje dhe procedura që lidhen me të drejtat dhe liritë themelore që i garanton Kushtetuta, si dhe interpretimet e normave dhe primeve kushtetuese.

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.