E Drejta e Punës

E Drejta e Punës: Pavarësisht nëse jeni punëdhënës apo i punësuar, ne ofrojmë këshilla strategjike për të nxitur një mjedis aktiv pune dhe për të siguruar praktika më të mira të së drejtës së punës.

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.