Rreth Nesh

Misioni ynë

Legalis ofron shërbime ligjore me cilësi të lartë profesionale, sipas nevojave të klientëve dhe është e përgatitur për t’iu përgjigjur me shpejtësi dhe në mënyrë efektive kërkesave të klientëve.

Vlerat tona

Integriteti: Etika profesionale, përkushtimi dhe besnikëria ndaj klientëve janë gurthemeli i punës tonë. Ne përqafojmë standardet më të larta etike, duke siguruar transparencë, ndershmëri dhe konfidencialitet në të gjitha ndërveprimet me klientët.

Fokusi tek klientët: Klientët janë prioriteti ynë kryesor. Ne dëgjojmë nevojat e tyre, ofrojmë zgjidhje të përshtatshme dhe jemi plotësisht të përkushtuar për t’i arritur qëllimet e tyre.

Puna ekipore: Kolegialiteti dhe shpirti ekipor janë epiqendra e funksionimit të zyrës tonë. Si një ekip me përvojë të gjerë, ne bashkojmë njohuritë tona për të ofruar strategji ligjore gjithëpërfshirëse dhe veprime efektive.

Përsosmëria: Ne jemi të përkushtuar ndaj përsosmërisë në gjithçka që bëjmë. Ekipi ynë vazhdimisht kërkon t’i avancojë njohuritë dhe shkathtësitë profesionale për t’u ofruar klientëve tanë shërbimin më të mirë të mundshëm.

Ekspertiza jonë

Ekipi i Legalis kombinon një potencial unik profesional me ekspertizë ligjore shumëdimensionale dhe përvojë të pasur profesionale. Ekipi ynë përbëhet nga juristë me kredenciale të larta akademike, shoqëruar me përvojë të gjerë pune në sistemin e drejtësisë, institucionet publike dhe sektorin privat. Përvoja jonë shtrihet në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, ndërsa ekipi ynë mund të ofrojë shërbime në tri gjuhë të ndryshme, përkatësisht në shqip, anglisht dhe serbisht.

ORËT E PUNËS
E Hënë-E shtune: 08:00 – 17:00
ZYRA KRYESORE
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, Prishtinë
E-MAIL
info@legalis-kosovo.com

Njihuni me stafin

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2024/01/Yll-Sadiku-scaled.jpg

Yll Sadiku

Partner themelues
Drejtor menaxhues
https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2024/01/Bekim-Sejdiu--scaled.jpg

Bekim Sejdiu

Partner themelues
https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2024/01/Mehdi-Geci-scaled.jpg

Mehdi Geci

Partner themelues
https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2024/01/Artan-Murati-scaled.jpg

Artan Murati

Këshilltar i jashtëm

KONTAKTI DHE LOKACIONIJemi këtu për ju
24 orë në ditë, 7 ditë në javë

E Hënë-Diell: 08:00 – 20:00
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
info@legalis-kosovo.com
https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.