Yll Sadiku

Yll Sadiku

Partner Themelues dhe Drejtor Menaxhues i LEGALIS Kosovo

E-MAIL
yll.sadiku@legalis-kosovo.com

Para themelimit të Legalis, z. Sadiku ka shërbyer si Këshilltar Ligjor i Presidentes së Republikës së Kosovës. Përvoja e tij përfshinë pjesëmarrjen aktive në hartimin e ligjeve të shumta, punën në firma të tjera ligjore dhe menaxhimin e projekteve në OJQ vendore dhe organizata ndërkombëtare. Ai gjithashtu ka punuar si Trajner për të Drejtat e Njeriut për akterë të ndryshëm kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Me ekspertizë që përfshinë të drejtën e korporatave, të drejtën e biznesit, të drejtën e detyrimeve, të drejtën tregtare dhe arbitrazhin, z. Sadiku sjell njohuri të vlefshme për ekipin e Legalis.

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.