Bekim Sejdiu

Bekim Sejdiu

Partner Themelues i LEGALIS Kosovo

E-MAIL
bekim.sejdiu@legalis-kosovo.com

Partner Themelues i Legalis, është përfshirë në mënyrë aktive në profesionin e drejtësisë për më shumë se dy dekada. Bekim Sejdiu është profesor në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës. Z. Sejdiu ka shërbyer si Gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës. Para se të emërohej në rolin e tij në gjyqësor, z. Sejdiu shërbeu si Ambasador i parë i Republikës së Kosovës në Republikën e Turqisë dhe si Konsull i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës në Nju Jork. Z. Sejdiu shërben si konsulent ligjor për disa organizata ndërkombëtare, si dhe trajner për Odën e Avokatëve të Kosovës dhe Akademinë e Drejtësisë të Kosovës.

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.