ZHANG WEI

ZHANG WEI

Founder and CEO
ROBERTA SLACK

ROBERTA SLACK

Tech and Media Lawyer
JOHN LEGEND

JOHN LEGEND

Financal Attorney
BOB RALEWAY

BOB RALEWAY

Commercial Law
https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2019/10/image_team_01.jpg
CHRISTINE JUDGE

Co founder and CEO

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2019/10/image_team_02.jpg
CHRISTOPHER LAW

Founder and CEO

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2019/10/image_team_03.jpg
JEMIMA KOWALSKI

Attorney Assistent

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2019/10/image_team_04.jpg
DAMIEN BOZOVIC

Attorney Assistent

https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.