HomeElementsSocial Media

Twitter

[bt_bb_twitter gap=”small” cache_id=”5ba25978e00a2″ number=”2″ display_type=”regular” show_avatar=”no” slides_to_show=”” auto_play=”” username=”bold_themes” cache=”5″ consumer_key=”3RKw3mkdTq49kYZRPiRkKbwap” consumer_secret=”I0tQkQmaGoGcIa9IWYojVXMNXHaUiSvIjY5lXSgdrQ39w3WX4D” access_token=”785807466890088448-jKVWn0m7JVkpPv1qW7vSfbPqRgUm4zZ” access_token_secret=”L7lR9UBIouutb5osZeEOUrbp4vNj0JCGuZAcY5ZUVjRC8″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_twitter]
https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.