HomeElementsGoogle Maps

CONTACT AND LOCATIONWe are here for you
24 hours a day, 7 days a week

PHONE:
1 800 643 4300
HOURS:
Mon-Sun: 8am – 8pm
ADDRESS:
49 Russell, London
EMAIL:
info@goldenblatt.co.uk

CONTACTWe are here for you
24 hours a day, 7 days a week

PHONE:
1 800 643 4300
HOURS:
Mon-Sun: 8am – 8pm
ADDRESS:
49 Russell, London
EMAIL:
info@goldenblatt.co.uk
https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2019/10/hero_home_04.jpg

MAIN OFFICERussell Square

Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric “outside the box“ thinking.

+1 800 643 4300
info@goldenblatt.co.uk
https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2019/10/background_01.jpg

SECOND OFFICELondon, UK

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.

+ 1 555 2367890
https://legalis-kosovo.com/wp-content/uploads/2023/10/LOGO-01.svg
Rr. Qamil Hoxha, H-21, Nr.6, 10000 Prishtinë
+383 44 898 704
info@legalis-kosovo.com

Na ndiqni:

Gati për të diskutuar nevojat tuaja ligjore?

Ekipi ynë është këtu për të adresuar pyetjet tuaja dhe për të ofruar udhëzime nga ekspertët.